• Weer een 17 jarige in een keer geslaagd! Gefeliciteerd Rianne!

    by LiberDrive Rijschool Zwolle
  • Arie Huls, instructeur Code 95 en voormalig internationaal vrachtwagenchauffeur zet zijn ervaring nu in om chauffeurs ten dienste te zijn die nascholing willen en/of moeten volgen.

    by LiberDrive
  • Gefeliciteerd Kelby me je autorijbewijs! Goed gedaan. We wensen je veel rij plezier en natuurlijk veel veilige kilometers.

    by LiberDrive Rijschool Zwolle

Bel mij, ik heb interesse in:

Contact


Heb je vragen over auto rijles in Zwolle e.o. of over een nascholing code 95 voor de vrachtauto of bus? Je kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen.

 

Uiteraard kun je ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan telefonisch contact met je op.


LiberDrive

Lita Huls-Blok (autorijles)

Arie Huls (nascholing code 95)

Commissarislaan 164
8016 LV Zwolle

Tel: 038 465 80 05
Mob: 06 10 118 300
info@liberdrive.nl

Lita Huls Blok

Lita Huls Blok

RIS Instructeur

Arie Huls

Arie Huls

Instructeur Nascholing Code 95 Vrachtwagen / Buschauffeurs

 

Rijopleiding in Stappen Gecertificeerd

Rijopleiding in Stappen Gecertificeerd

LiberDrive is een erkende RIS rijschool. De Rijopleiding in Stappen (RIS) is een opleidingsmethodiek waarbij je stap voor stap leert rijden. Door de hoge kwaliteit van de opleiding is het slagingspercentage fors hoger dan bij een traditionele rijopleiding. We werken met een duidelijke lesopbouw en hebben speciaal voor jou een leerlingenkaart, waarop we je vorderingen bijhouden.

Volkswagen Rijbewijs Extra's

Volkswagen Rijbewijs Extra's

Les je bij LiberDrive dan krijg je een aantal extra's zoals: (1) iedere maand kans op gratis rijlessen (2) gratis theorie oefenen en gratis examen oefenen (3) gratis rijvaardigheidstraining als je bent geslaagd (4) gratis VW Carkit box met info en fun (5) en nog veel meer interessante aanbiedingen en acties van partners.

Slagingspercentage 71 - 75 %

Slagingspercentage 71 - 75 %

Wist je dat wij een gemiddeld slagingspercentage eerste examens hebben van 71 - 75%? En wist je dat het gemiddelde slagingspercentage in Zwolle maar gemiddeld op 51 - 55 % ligt. Daar zijn wij dus best trots op! Kom ook een Rijopleiding in Stappen bij ons volgen. Wij gaan voor kwaliteit!