Rijles rijschool LiberDrive Zwolle

Om je goed voor te bereiden op je rijexamen volg je de nodige rijlessen. Dit geldt voor theorie- en praktijkexamen.

Theorie lessen

Voor de theorielessen biedt LiberDrive 2 mogelijkheden:

  • Zelfstudie met behulp van het theorieboek en een CD-Rom (te verkrijgen bij LiberDrive Zwolle)
  • Klassikale theoriecursus bij een rijschool in Zwolle waar we mee samenwerken.

De meeste cursisten kiezen voor zelfstudie. Wil je toch extra ondersteuning en vind je de theorie moeilijk dan is een klassikale theoriecursus aan te bevelen. De prijs van deze cursus is nauwelijks duurder dan het theorie-examen.

Praktijk

Praktijkles geven we op de openbare weg. We beginnen natuurlijk in een rustige omgeving (bijvoorbeeld een industrieterrein). Langzamerhand breiden we jouw oefengebied uit. Omdat iedereen verschillend is zal de opbouw van de lessen niet bij iedereen gelijk zijn. Soms heb je één onderdeel heel snel onder de knie en blijkt dat je met een volgend onderdeel meer moeite hebt.

Alle praktijklessen worden gegeven volgens de Rijopleiding in Stappen methode (RIS).
Alle door ons aangeboden pakketten zijn goede startpakketten. Naast de basis aan rijlessen zit er ook standaard de TussenTijdse Toets (TTT) in en het praktijkexamen. Graag adviseren we je vooraf in het lespakket dat het beste bij jou past. Het kan zijn dat je na het volgen van alle rijlessen van jouw pakket toch nog een paar extra lessen nodig hebt. Een lespakket betaal je in 1 x vooraf. Voordeel is dat je een totaalkorting hebt op de ‘losse’ prijs.
Uiteraard kun je ook gewoon losse rijlessen volgen. Je kunt dan gewoon direct na afloop van jouw rijles per keer betalen.

Ik wil meer informatie

website door Inxpact