Rijles rijschool LiberDrive Zwolle

Om je goed voor te bereiden op je rijexamen volg je de nodige rijlessen. Dit geldt voor theorie- en praktijkexamen.

Theorie lessen

Theorielessen kun je volgen middels zelfstudie met behulp van het theorieboek met online oefenvragen (inlog te verkrijgen bij LiberDrive Zwolle), of een inlog voor I-Theorie (ook via LiverDrive Zwolle te verkrijgen).

In sommige situaties kunnen we samen met de leerling ook kijken naar een mogelijkheid voor klassikale theorielessen.

Praktijk

Praktijkles geven we op de openbare weg. We beginnen natuurlijk in een rustige omgeving (bijvoorbeeld een industrieterrein). Langzamerhand breiden we jouw oefengebied uit. Omdat iedereen verschillend is zal de opbouw van de lessen niet bij iedereen gelijk zijn. Soms heb je één onderdeel heel snel onder de knie en blijkt dat je met een volgend onderdeel meer moeite hebt.

Alle praktijklessen worden gegeven volgens de Rijopleiding in Stappen methode (RIS).
Alle door ons aangeboden pakketten zijn goede startpakketten. Naast de basis aan rijlessen zit er ook standaard de TussenTijdse Toets (TTT) in en het praktijkexamen. Graag adviseren we je vooraf in het lespakket dat het beste bij jou past. Het kan zijn dat je na het volgen van alle rijlessen van jouw pakket toch nog een paar extra lessen nodig hebt. Een lespakket betaal je in 1 x vooraf. Voordeel is dat je een totaalkorting hebt op de ‘losse’ prijs.
Uiteraard kun je ook gewoon losse rijlessen volgen. Je kunt dan gewoon direct na afloop van jouw rijles per keer betalen.